Menu
Your Cart

Yamastik Yamachipper VR35-210-AUTO-L Αυτοκινούμενος Βενζινοκίνητος Θρυμματιστής (Με Κινητήρα Loncin 420cc/13hp)

Yamastik Yamachipper VR35-210-AUTO-L Αυτοκινούμενος Βενζινοκίνητος Θρυμματιστής (Με Κινητήρα Loncin 420cc/13hp)
-8 %
Yamastik Yamachipper VR35-210-AUTO-L Αυτοκινούμενος Βενζινοκίνητος Θρυμματιστής (Με Κινητήρα Loncin 420cc/13hp)
Model: VR35-210-AUTO-L
: IN STOCK
3,490.00€
3,790.00€
Ex Tax: 2,814.52€
SHIPPING IN 1 TO 5 DAYS
PRICES WITH TAX 24%
ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ - ΟΓΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
For direct pick up from our store please confirm availability by phone.

ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΛΑΔΙΩΝ - VR35-AUTO_HEAVY DUTY

Η μεγάλη χοάνη με διαστάσεις 70Χ60Χ96 cm σε συνδυασμό με το μεγάλο μήκος των λεπίδων 35 cm προσφέρουν το συγκριτικό πλεονέκτημα από όλους τους θρυμματιστές στην εύκολη διείσδυση και το θρυμματισμό μεγάλων και πολύκλωνων κλαδιών.

Μπορεί να θρυμματίσει φρέσκα μαλακά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 9 cm, ξηρά και σκληρά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 7 cm, ενώ τα θρύμματα που δημιουργούνται είναι τσιπς 1-3 mm κατάλληλα για εύκολη και γρήγορη αφομοίωση με το χώμα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΛΕΠΙΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Οι θρυμματιστές κλαδιών Yamachipper αποτελούνται από δύο περιστρεφόμενες λεπίδες και έναν σταθερό άκμονα από ειδικό ατσάλι και με συγκεκριμένη σκλήρυνση σε όλη τη μάζα τους ώστε να επιτυγχάνεται ο μέγιστος χρόνος χρήσης χωρίς ακόνισμα.

Επιπλέον πλεονέκτηματα των λεπίδων είναι το μεγάλο μήκος τους με πολλαπλά σημεία κοπής. Επίσης είναι ακονιζόμενες και ρυθμιζόμενες με αποτέλεσμα ο χρόνος ζωής τους να είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με λεπίδες μικρότερου μήκους ή με αναστρέψιμες λεπίδες επιφανειακής σκλήρυνσης.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Οι θρυμματιστές κλαδιών Yamachipper είναι πιστοποιημένοι  και φέρουν δήλωση συμμόρφωσης CE σύμφωνα με όλες τις ευρωπαϊκές οδηγίες και τα πρότυπα ασφαλείας για τα συγκεκριμένα μηχανήματα.

Μεταξύ άλλων, είναι εξοπλισμένοι με κουρτίνα ασφαλείας για τυχόν κομμάτια που μπορεί να επιστρέψουν και με διακόπτη έκτακτης ανάγκης για την άμεση διακοπή λειτουργίας εάν χρειαστεί.

ΕΥΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ

Οι θρυμματιστές κλαδιών Yamachipper είναι εργονομικά σχεδιασμένοι και απόλυτα ζυγισμένοι ώστε να μετακινούνται εύκολα από ένα άτομο μέσα στο κτήμα.

Οι έξυπνες χειρολαβές πάνω στη χοάνη εισόδου και το τιμόνι απο τη πλευρά του κινητήρα δίνουν τη δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης του όπου και να βρίσκετε ο χειριστής του γύρω από αυτό.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ

Το σύστημα περιστροφής της εξόδου του θρυμματιστή προσφέρει το πλεονέκτημα στο χειριστή να ελέγχει άμεσα και χωρίς κανένα εργαλείο τη κατεύθυνση εξαγωγής των θρυμματισμένων κλαδιών.

Έτσι, εύκολα το υλικό μπορεί να κατευθυνθεί απευθείας σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στο κτήμα, στη καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου ή οπουδήποτε μπορεί να εξυπηρετεί.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διατίθεται με τους περισσότερους αξιόπιστους βενζινοκινητήρες της αγοράς όπως SUBARU, LONCIN, HYUNDAI κ.α. από 13HP και πάνω.

Επιλεκτικά ο κινητήρας μπορεί να διαθέτει αυτόματη μίζα εκκίνησης σε συνδυασμό με μπαταρία και κλειδί στο διακόπτη εκκίνησης.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ

Με την προσθήκη κοτσαδόρου δίνεται η δυνατότητα ρυμούλκησής. Εύκολη μεταφορά για μικρές αποστάσεις σε αγροτικούς δρόμους ή μέσα στο κτήμα. Η διαδικασία προσαρμογής είναι πολύ απλή αφαιρώντας τον μπροστά τροχό και τοποθετώντας τον κοτσαδόρο.

ΩΡΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

Ένα ακόμα πλεονέκτημα των θρυμματιστών YAMACHIPPER VR35 και VR25 είναι η τοποθέτηση οργάνου μέτρησης του χρόνου χρήσης του κινητήρα.

Αυτό εξυπηρετεί σε πολλά θέματα που αφορούν τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος και τους χρόνους συντήρησης.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μετά από 30 και πλέον έτη στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων, με σιγουριά για την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών σε όλα τα προϊόντα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ YAMASTIK

Το εργοστάσιο της Yamastik, στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, φροντίζει να είναι πάντα εναρμονισμένο με την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας και λειτουργίας των προϊόντων διενεργούνται συνεχείς και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα CE σε όλα τα προϊόντα της και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για τις Διεργασίες Παραγωγής, Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας των προϊόντων.

Πληροφορίες κινητήρα: 

SUGGESTED PRODUCTS