Το HYPERDESMO®-LV είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη,πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια. Το HYPERDESMO®-LV είναι υλικό μικρομοριακής δομής με χαμηλό ιξώδες που επιτρέπει την εφαρμογή του με μηχανές ψεκασμού χωρίς την προσθήκη διαλύτη. Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη, η οποία, μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην ηλιακή ακτινοβολία UV, σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.

Tα τελευταία χρόνια όταν σκεφτόμαστε μόνωση ταράτσας, το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι το HYPERDESMO - LV. Πρόκειται για ένα μοναδικό υλικό στεγανοποίησης με εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες , στα χημικά, στην ηλιακή ακτινοβολία UV, σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.

Για να κάνετε μόνωση στην ταράτσα σας, ακολουθείστε 5 απλά βήματα:

1.Καθαρίζετε καλά την επιφάνεια εφαρμογής του υλικού (ταράτσα) από κάθε περιττό στοιχείο όπως σκόνη, λάδια, άλατα και φυτικούς οργανισμούς.

2.Χρησιμοποιείτε  Μαστίχα για να καλύψετε τυχόν ρωγμές στην επιφάνεια όπου θα εφαρμοστεί το HYPERDESMOLV. Η εξώθηση και εφαρμογή της μαστίχας (με προωθητικό πιστόλι) παραμένουν το ίδιο εύκολες ανεξάρτητα με τις κλιματικές συνθήκες, οπότε η μαστίχα έχει εύκολη χρήση ακόμα και κατά τους χειμερινούς μήνες σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

3. Εφαρμόζετε το αστάρι AQUADUR 2 συστατικών, που είναι ιδανικό για τα προϊόντα της σειράς Hyperdesmo. Πρόκειται για ένα υδατοδιαλυτό αστάρι με εύκολη εφαρμογή. Σε περίπτωση που υπάρχουν πίσσες στην ταράτσα, πρέπει να εφαρμοστεί το αστάρι UNIVERSAL PRIMER - 2K - 4060 2 συστατικών.

4. Πριν την εφαρμογή του HYPERDESMOLV , ανακατεύετε το υλικό χειροκίνητα ή με αναδευτήρα σε χαμηλές στροφές για 2-3 λεπτά. Εφαρμόζετε το υλικό με ρολό ή βούρτσα.

 Το HYPERDESMOLV πρέπει να περαστεί στην επιφάνεια σε δύο στρώσεις , σταυρωτά ( το ένα πέρασμα γίνεται κάθετα & το άλλο οριζόντια). Ελάχιστη κατανάλωση και για τις 2 στρώσεις: 1.5 – 1.8 kg/m². Ανάμεσα στο πέρασμα των δύο στρώσεων πρέπει να μεσολαβήσουν 24 - 48 ώρες.

5. Σε περίπτωση που γίνεται συχνή χρήση της ταράτσας, προτείνεται για μεγαλύτερη προστασία η εφαρμογή του βερνικιού HYPERDESMO - A500 σε μία στρώση. Ελάχιστη κατανάλωση ανά στρώση : 150 gr/m².