Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΑΛΑΘΙ

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία της εταιρείας Γαρμπή ξεκινά το 1970, όταν ο Γεώργιος Γαρμπής και η σύζυγός του, Παρασκευή, ίδρυσαν την εταιρεία με κύριο αντικείμενο την εμπορία και εισαγωγή βιομηχανικών ειδών.

Μέσα σε περισσότερα από 50 χρόνια λειτουργίας, η εταιρεία διεύρυνε τις υπηρεσίες της, επεκτεινόμενη σε οικοδομικές, βιομηχανικές, και γεωργικές ανάγκες, υπό την ηγεσία του γιου τους, Κωνσταντίνου Γαρμπή.

Εξειδικευμένο προσωπικό και αφοσίωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση συνθέτουν την ιστορία και τη φιλοσοφία της εταιρείας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Εξέλιξη και Διεύρυνση

Η εξέλιξη είναι απο τις σημαντικότερες αξίες μας, καθώς η εταιρεία πέρασε στα χέρια της επόμενης γενιάς, του Κωνσταντίνου Γαρμπή, εμπλουτίσαμε τις υπηρεσίες μας, επεκτεινόμενοι στην οικοδομική, βιομηχανική, και γεωργική δραστηριότητα.

Το πάθος μας για προσφορά λύσεων υψηλής ποιότητας μας έχει καθοδηγήσει να αναπτύξουμε εξειδικευμένο service που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας με υπευθυνότητα και συνέπεια. Το 2020 δημιουργήσαμε και το egarbis.gr, με στόχο να καινοτομήσουμε στον τομέα μας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Στο επίκεντρο της δουλειάς μας είναι η διατήρηση και ενίσχυση της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε.

Στο κατάστημά μας, θα συναντήσετε το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, έτοιμο να σας προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τυχόν προκλήσεις, διατηρώντας πάντα την ποιότητα και την αξιοπιστία που μας χαρακτηρίζει.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στην καρδιά της εταιρείας μας, η ποιότητα αποτελεί τον κύριο πυλώνα πάνω στον οποίο οικοδομείται κάθε απόφαση και ενέργεια. Η αφοσίωση στην επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας και στην παροχή αξεπέραστων υπηρεσιών δεν είναι απλώς μια επιχειρηματική πρακτική, αλλά μια αρχή που διέπει την φιλοσοφία της εταιρείας.

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, η Γαρμπής στέκεται ως εγγύηση ποιότητας στον χώρο.